A Gyirmót FC Győr ellen kezdi a tavaszt a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó NB II-ben a 8. helyen telelő vendég együttes még januárban bejelentette, Hannich Péter sportigazgatóként, Szepessy László vezetőedzőként irányítja a szakmai munkát. Mint ismert ősszel Molnár Lászlóval szerződést bontottak a gyirmótiak, és a szezont Hannich Péter fejezte be a csapattal. Szepessy László trénerként dolgozott az FTC-nél, a DVTK-nál, a Győri ETO-nál, a Tatabányánál és a magyar korosztályos válogatottaknál. A keretben is történtek változások a téli szünetben. 

Érkezők: Csongrádi Márk (Gyirmót FC Győr II), Gelencsér György (Gyirmót SE U19), Horváth Roland (Budaörs), Laki Balázs (szabadon igazolhatóként, legutóbb Mosonmagyaróvár), Szilvási Péter (szabadon igazolhatóként, legutóbb DVSC), Villám Balázs (Bp. Honvéd)

Távozók: Róbert Jano (szlovákiai, Lokomotiva Kosice – Szlovákia), Simon András (Paks, szabadon igazolhatóként), Szőcs László (szlovákiai, MFK Skalica – Szlovákia)

- Kemény felkészülésen van túl a csapat, hatalmas munkát végeztek el a játékosok, ezt bizonyították az edzőmérkőzések utáni mérések is. A tél folyamán több változás is történt a keretben. Az őszi szezonban kiderült, hogy pár helyen erősíteni kell csapatunkat, így a hiány posztokra (védő és támadó) kerestünk szabadon igazolható játékosokat. Így érkezett csapatunkhoz a két védő  Villám és Szilvási és a két támadó  Horváth Roland és Laki Balázs. Simon Andrásnak lehetősége lett az NBI-ben szerepelni és ebben mi nem szerettük volna meggátolni, így a támadó eligazolt csapatunkból. Az új igazolások mellett fiatal játékosokkal kötöttünk hosszabb távú szerződést. Reményeink szerint a 20 éves Csongrádi Márk és a 19 éves Gelencsér György már a  tavaszi szezonban is sok örömet szerezhet szurkolóinknak - nyilatkozta csapata honlapján Hannich Péter. 

Vissza