Sok utat, sok stadiont megjárt a Nyíregyháza Spartacus autóbusza. Panasz nélkül tette a dolgát, és teszi még mindig, közel 1 millió kilométert futva az elmúlt években. Nyugdíjba viszont még most sem megy, de mivel a Szpari család jelentősen megnőtt - felnőtt együttes, női felnőtt és korosztályos csapatok, Bozsik Akadémia, aerobik versenyzők - szükség volt újabb járművekre.

A hetekben megérkezett az az Iveco, mellyel a felnőtt gárda utazik a jövőben, és számos biztonsági és kényelmi extrával van ellátva. 

- Sávtartás figyelő, követési távolság figyelő, automatikus fékező rendszer, minden irányban állatható ülések. Csak néhány dolog ami megtalálható benne. Hatalmas csomagtartója van, melybe minden szükséges dolog befér egy edzőtábor során is. 400 LE a teljesítménye, és reméljük ugyanolyan megbízható lesz mint az előd volt - mondta Balla Ferenc sofőr. 

Nem titok, a Szpari autóbuszának vezetője hamar megbarátkozott az új járművel, de nagyon vigyázott a régire is. Ha van egy kis szabadideje szívesen tisztítgatja, ellenőrzi, hogy minden rendben legyen. Pénteken Telkibe viszi majd az új busz a csapatot, ahol zártkapus edzőmeccs lesz az U18-as válogatott ellen.  

Vissza