Az időjárás nem volt túl kedvező az U17-es csapat meccsén, erős szél hátráltatta a játékosokat. A 18. percben a Vasas szerzett vezetést, majd fordulás után megduplázták előnyüket. A 72. percben viszont sikerült szépíteni, Tóth Ákos kapott labdát a bal szélen, majd befelé cselezett és jobbal a hosszú sarokba lőtt. A 93. percben aztán az egyenlítés is összejött, Tangel Lászlót lökték el a tizenhatoson belül.  A jogosan megítélt büntetőt a sértett értékesítette, 2-2. A Szpari két gólos hátrányból szerzett pontot.  

Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17  - Vasas U17  2-2 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus: Levrints – Gönczör, Herczku, Szabó M.(Majdanics 84’), Tőkés – Gyüre, Szabó B.(Hunyadi 56’), Jócsák (Batta 64’)– Mészáros (Tóth 45’), Barta (Torkos 64’), Tangel

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerzők: Tóth, Tangel

Szatke Zoltán vezetőedző: - Nagy szélben kezdődött a mérkőzés, ahol az elején többnyire az ellenfél birtokolta többet a labdát, és egy védelmi hibánkból a vezetést is megszerezte. Ekkor hiányzott az ötletesség a játékunkból. A második játékrészben ismét védelmi hibából tovább növelte előnyét a Vasas, de a csapat erejét bizonyítja, hogy nem jó játékkal, de 0-2-ről talpra álltunk és kiegyenlítettünk. 

Vissza