Harmadik találkozóját vívta a bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os együttese. A mieink a Budai FC vendégei voltak, és a 15. percben hátrányba kerültek. Tíz perccel később azonban sikerült egyenlíteni, Kecsmár Ákos beadása után Gulyás Krisztián érkezett a hosszú oldalon és a kapuba fejelt, 1-1. Az első játékrész nem hozott több találatot, fordulás után viszont Pataki Bence egyéni akciója után hatalmas gólt lőtt! A 65. percben bebiztosította győzelmét a Spartacus, egy jobb oldali támadást követően a második hullámban érkezve Czár Máté kapott labdát, és egy szép csel után okosan helyezett a jobb felső sarokba, 1-3. A Szpari nyert, és egyedüliként a csoportban százszázalékos a mérlege!

Budai FC – Nyíregyháza Spartacus U16 1-3 (1-1)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács – Vámos (Varga), Borsi, Sztankó, Szücs – Czár, Kecsmár, Pataki – Jeszenszky (Erdei), Papp (Roszpopa), Gulyás

Edző: Papp Ákos, Tóth Szilárd

Gólszerzők: Gulyás, Pataki, Czár

Papp Ákos vezetőedző: - Jól kezdtük a mérkőzést, a harmincadik másodpercben kapussal szemben ziccert hibáztunk, mégis a szezon során először kerültünk hátrányba. Az első félidő kapkodó játéka után a második játékrészben minőségi játékot bemutatva megérdemelt győzelmet arattunk.   

Vissza