Jól kezdte a Kecskemét elleni idegenbeli meccset a Szpari U15-ös csapata, Major Marcell révén a kapufát is sikerült eltalálni. Ezután a hazaiak váratlanul szerzett fejesgólokkal kétgólos előnyre tettek szert, amitől magabiztosabbá vált játékuk. A félidő vége előtt egyéni hibáknak köszönhetően újabb gólokat szerzett a Kecskemét, amivel gyakorlatilag a mérkőzés el is dőlt. A második játékrészben kiegyenlítettebb lett a játék, mindkét csapatnak voltak lehetőségei és a 78. percben Blahuth István góljával sikerült szépíteni.

        

Kecskemét - Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15 5-1 (4-0)

Nyíregyháza Spartacus: Reszler – Korodi, Gincsai, Enyedi, Smied – Szabó, Nagy, Major – Sógor (Kardos), Panyi (Blahuth), Heidrich(Bagoly).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Blahuth I.

Balogh Zoltán vezetőedző: - Az előző mérkőzéshez hasonlóan olyan gólokat kaptunk, amelyek nem kidolgozott helyzetekből, hanem súlyos egyéni hibákból születtek. Így sajnos már az első félidőben eldőlt a találkozó. A második félidőben próbáltunk a támadójátékon javítani, de igazából ez sem sikerült. A hazaiak győzelme teljesen megérdemelt.

Vissza