Jobban kezdte a mérkőzést a Diósgyőr, többet birtokolták a labdát, viszont a kapura nem jelentettek komoly veszélyt. A 8. percben a mieink szereztek vezetést, Enyedi szögletét Gincsai fejelte kapura, amelyet még hárítottak a hazaiak, de a kipattanó labdát Major Marcell közelről a kapuba rúgta, 0-1! A DVTK továbbra is mezőnyfölényben játszott, azonban a Nyíregyháza ellentámadásai és pontrúgásai nagyon veszélyesek voltak. Ezekből több nagy helyzete is volt a Szparinak, de nem sikerült növelni az előnyünket. A második félidőben is hasonló volt a játék képe, de a Spartacus játéka egyre tudatosabb és pontosabb lett. A 64. percben Balogh Roland oldalról végzett el egy szabadrúgást, amelyet Szabó Tibor fejelt a kapuba, 0-2. A 66. percben szépítettek a hazaiak, egy szöglet után Fercsák fejelt közelről a hálóba,1-2. Egy élvezhető nagyon jó mérkőzést játszott a két csapat, amelyet a helyzetek alapján megérdemelten nyert a Szpari. 

DVTK-Nyíregyháza Spartacus - BJLA U15 1-2 (0-1)

Nyíregyháza Spartacus összeállítása: Reszler T. – Korodi, Gincsai, Enyedi, Smied(Kardos) – Szabó, Nagy, Balogh(Tácej) – Bagoly(Blahuth), Major, Heidrich(Panyi).

Edző: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Major Marcell, Szabó Tibor

Balogh Zoltán vezetőedző: - Nagyon értékes három pontot szereztünk egy fizikálisan nagyon erős Diósgyőr otthonában. Az első félidő első felében a hazaiak játszottak fölényben, de mégis nekünk sikerült megszereznünk a vezetést. A későbbiekben többet tudtuk birtokolni a labdát, komoly helyzeteket alakítottunk ki, azonban ezek mind kimaradtak. A második játékrészben egy szép fejesgóllal növeltük előnyünket, viszont hamar jött a válasz hazai részről, így izgalmas lett a végjáték. Mivel több helyzetünk volt a mérkőzés során, ezért győzelmünk teljesen megérdemelt. Ez a siker igazi csapatmunka volt.

Vissza