Két százszázalékos csapat találkozott a megyei I. osztályban, a Szpari II a Mándokot fogadta.

Nem indult jól a meccs a mieink számára,  Maroda kapott a 8. percben a leshatáron labdát a bal oldalon, és a hosszú sarokba gurított, 0-1.  A 17. percben Erdei a saját térfeléről indulva három embert is kicselezett, de nem sikerült kihasználni a ziccert. Egy perccel később Pataki lövésénél nagyot védett a kapus.  Veszélyeztetett a Szpari, Sztankó lövése alig ment mellé, Nagy is centiket tévedett 20 méteres próbálkozásánál.  Góllá érett a fölény a 24. percben, Sztankó Dávid 16 méterről nagy erővel lőtt a jobb alsó sarokba, 1-1. A hajrában Pataki lövése pattant meg egy védőn, nagyot védett a mándoki kapus. A másik oldalon egy fejes szállt fölé, így több gól nem esett az első félidőben.  

A második játékrész Tagai fejesével indult, mellé ment a labda.  Az 54. percben megszerezte a vezetést a Szpari, Tangel László fantasztikusan csavart 20 méterről egy szabadrúgást a felső sarokba, 2-1. Két perccel később Rosztiszláv lőtt, kevéssel kerülte el a labda a kaput.  Eldurvult a meccs, a mándokiak Magyart megtaposták, de megúszták sárgával.  A 75. percben Baglyos lövésénél nagyot védett Talián, a másik oldalon Tangel lövése vágódott le. A szöglet után ugyan betalált a Szpari, de les miatt nem adták meg. Lusánszki került nagy helyzetbe, Talián bravúrral hárította a közeli lövést. A 80. perc ben Lakatos utolsó emberként buktatta Erdeit, második sárgáját is megkapta, így kiállították. A szabadrúgást Tangel végezte el, védett a kapus. Több gól nem esett, nyert a Szpari!

Nyíregyháza Spartacus II – Mándok  2-1 (1-1)

Nyíregyháza: Talián – Magyar (Gönczör), Hunyadi, Szűcs, Tagai, Nagy G., Sztankó, Pataki(Németh), Rosztiszláv (Kecskeméti), Tangel (Kölcsi), Erdei

vezetőedző: Huszák Géza

Mándok: Lőrincz – Maroda (Lusánszki), Lakatos, Ari, Törtei, Kovács, Gyüre(Haller), Baglyos, Nardai, Molnár, Jánvári (Bugyi)

játékos-edző: Lakatos István  

Huszák Géza: - Az összkép alapján megérdemelt a győzelem, sok helyzetet elpuskáztunk ma.

Vissza