U17 II. o. 2017.09.23.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 5:1 (3:0)
A Bozsik Akadémia U17-es csapata a gyulai Grosics Akadémia csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. Sajnos nem a nyíregyházi csapat kedve szerint alakult a mérkőzés. Már a 8. percben hátrányba került, melyet a félidőig megtriplázott a hazai csapat. A második félidőbe elején újabb gyulai gól következett. Starosta Dávid góljával legalább a felzárkózásra felcsillant a remény, de egy újabb Grosics gól lezárta a mérkőzést.

U16 II. o. 2017.09.23.: Grosics Akadémia – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 2:4 (2:2)
A Bozsik Akadémia U16-os csapata a Grosics Akadémia csapatánál vendégszerepelt a II. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. Fordulatos, gólgazdag mérkőzést nyert meg a Spartacus Gyulán. Gyors hazai gólra Tangel László válaszolt, majd újabb gyulai gól született. Még a félidő előtt Barta Gábor Tamás egyenlített. A második félidőben már csak a Nyíregyházának volt találata, Tagai András duplájával a maga javára fordította a mérkőzést a Spartacus, mely ezzel sorozatban harmadik győzelmét szerezte.

U15 I. o. 2017.09.23. 11:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVSC-DLA 0:1 (0:0)
A Bozsik Akadémia a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát fogadta a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen I. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. Az esős időben, inkább a küzdelem mintsem a játék dominált. Gól is csak egy született, sajnos azt a vendégek szerezték. A kapott gól után is harcolt, brusztolt a nyíregyházi csapat, de komolyabb helyzet nélkül. 

U14 I. o. 2017.09.23. 13:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – DVSC-DLA 0:2 (0:2)
A Bozsik Akadémia U14-es csapata a Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatát látta vendégül a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság ötödik fordulójában. Az esős időben lejátszott mérkőzésen már az első percben hátrányba került a hazai csapat, melyet még a félidőig meg is dupláztak a vendégek. A második félidőben hiába tett meg mindent a szépítésért a Nyíregyháza, sajnos a gól hiányzott a mai játékból.

Vissza