Felkészülési mérkőzésen lépett pályára szerda délután a női U19-es válogatott Skócia ellen. A mieink a mérkőzés elején próbáltak dominálni, de a sokkal fizikálisabban futballozó ellenfél az első percekben megszerezte a vezetést, és végül magabiztos, 5-1-es győzelmet aratott - írja az mlsz.hu. A mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus fiatal játékosa, Tóth Panna is pályára lépett. 

Magyarország-Skócia 1-5 (0-2)

A mérkőzést követően Turtóczki Sándor szövetségi edző értékelt:

– Sajnos gyenge játékkal kezdtük a felkészülést, az ellenfél sokkal fizikálisabban játszott. Az első 20 percben próbáltunk dominálni, de az ellenfél korán megszerezte a vezetést, amelyet nem is engedett ki a kezéből. Össze kell raknunk a csapatot, ehhez az U17-es korosztályból kiöregedett játékosokat is mielőbb be kell építeni. Időre van szükségünk az összecsiszolódáshoz, de bízom benne, hogy sikerrel járunk majd, és akkor hamarosan jóval eredményesebbek lehetünk.

Magyarország: Dobó-Nagy Boglárka - Kovács Aida, Kiss Gréta (Kiss-Lantos Hanna, 57.), Molnár Adelina, Bokor Blanka (Sain Anna, 57.) - Székely Zsófia, Sipőcz Virág (Tóth Panna, 46.), Nagy Lili (Benke Annamária, 76.), Tuza Petra (Németh Adél, 62.) - Mészáros Cecília (Varró Veronika, 46.), Siber Glória  

Vissza