Tiszabercelen lépett pályára a Szpari II. a Megyei III. osztályú bajnokság ötödik fordulójában.

 

27. perc: Középpályáról a mélységi beinduló Molnár Zoltán kapta a labdát, egy igazítás után lövését a kapus még vette, azonban a kipattanót Tóth Ádám értékesítette.(0:1)

31. perc: A felezővonalról Motkó Benjamin kezdeményezett egyéni akciót, 20 méterről a kaputól szabálytalanul állították meg. A megítélt szabadrúgást maga a sértett végzete el, nagy gólt lőtt a kapu közepébe, érintve a felső kapufát.(0:2)

35. perc: Tóth Ádám az ellenfél kapujától 25 méterre lövésre szánta el magát. Lövése a kapu közepébe vágódott. (0:3)

39. perc: Mészáros Marcell kapott ajándéklabdát az ellenfél kapujától 20 méterre. A kapott labdával belépett a 16-on belülre és higgadtan, laposan kilőtte a bal alsó sarkot. (0:4)

46. perc: Tóth Ádám már a harmadik találatát jegyezte. Az ellenfél térfelén megszerzett labdából nagy gólt ragasztott a bal felső sarokba. (0:5)

49. perc: Torkos Máté szerzett labdát. Az ellenfél bal oldali védőjét támadta le. A megszerzett labdát a lapusra vezette rá, majd önzetlenül az érkező Szokolai Márk elé passzolt, aki az üres kapuba gurított. (0:6)

51. perc: Torkos Máté remek ütemben indult be a jobb oldalon. Védőjével szemben párharcot nyert és a büntetőt területen belül a második hullámban érkező Szokolait játszotta meg, aki nem hibázott. (0:7)

58. perc: Kényszerítő játék a pálya tengelyében hozta meg a következő Szpari gólt. Motkó-Torkos-Motkó volt a labda útja, az utóbbi ritmust váltva a védők gyűrűjéből, laposan megszerezte második gólját. (0:8)

60. perc: Szabó Márk tört előre a pálya tengelyében. Betörve a hazai csapat büntető területére, szép gólt lőtt a kapu bal oldalába. (0:9)

62. perc: Újabb jó ütemű Torkos Máté beindulás után laposan az ellenkező oldalon érkező Tóth Ádámot játszotta meg, aki belőtte negyedik gólját. (0:10)

72. perc: Az előző gólt lemásolva szerezték meg a játékosok a Szpari tizenegyedik találatát, Tóth Ádám ötödik gólját. (0:11)

75. perc: Motkó Benjmain is megrúgta a mesterhármasát. Szép egyéni akcióját követően állította be a mérkőzés végeredményét. (0:12)

Tiszabercel - Nyíregyháza Spartacus II. 0-12 (0-4)

Nyíregyháza: Nagy M. (Lőrincz) - Szatke, Szűcs, Tagai (Majdanics), Szabó B.(Dankó), Tóth Á., Motkó, Molnár (Szokolai), Gönczör, Mészáros(Torkos), Szabó M. 

Lengyel Roland vezetőedző: - Sok gólszerzési lehetőséget teremtettünk a mérkőzés során, amiből 12 tudtunk értékesíteni. Nagyarányú győzelmünk megérdemelt! Köszönjük szépen a Tiszabercel vendéglátástát és további sikereket kívánunk nekik!

Vissza