Lucsánszky Tamás csütörtökön este röplabda meccsen járt, a Continental Arénában szurkolt a Fatum Nyíregyházának a Kaposvár ellen. A klubok között jó a viszony, a röplabdás lányok is jártak már a Szpari meccsén.  

- Gratulálok a lányoknak a győzelemhez, a meccs fordulópontjainál nagyon jól reagáltak, és ennek köszönhetően győztek. Kicsit irígykedtem is, mert hasonlót várok saját játékosaimtól, akár már a hétvégén is. Egy komoly rangadó következik a Békéscsaba ellen, egy dobogóra esélyes együttes érkezik hozzánk, így kiélezett találkozót várok. Az elmúlt mérkőzéseken nem szereztünk akciógólt, pedig a helyzeteink a Kisvárda és a Cegléd ellen is megvoltak. Az edzéseken erre nagy hangsúlyt fektetünk, ki is dolgozzuk a lehetőségeket, de jobban kell koncentrálni a befejezésnél - mondta Lucsánszky Tamás.

A vezetőedző mellett Révész Csaba, az U19-es gárda trénere is részt vett a klub szokásos heti sajtótájékoztatóján. 

- Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az U19-es csapat edzőjeként a felnőtt gárda vezetőedzőjével együtt tarthatunk sajtótájékoztatót, ez történelmi pillanat. És mutatja azt is, hogy nagyon jó döntés volt, hogy a Szpari tulajdonosa átvette az utánpótlás gárdákat, hiszen az elmúlt időszakban több fiatal labdarúgónk készülhetett együtt az első csapattal, illetve edzőmeccsen bemutatkozhattak a Spartacusban. A hétvégén Újpestre látogatunk és a két csapat között mindössze egy pont a különbség, mi a 2., a lilák a 4. helyen állnak. Rangadó lesz, ahol szeretnénk pontokat szerezni - mondta Révész Csaba. 

Vissza