8 mérkőzésen 6 győzelem és 2 döntetlen, 15 lőtt és 1 kapott gól. Ezzel a mérleggel lett tornagyőztes Németországban a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U14-es csapata!

 
Csoportmérkőzések:
Nyíregyháza Spartacus BJLA - FC Victoria Backnang - 3:0
Nyíregyháza Spartacus  BJLA - Würzburger Kickers 0:0
Nyíregyháza Spartacus BJLA - SG Schorndorf 5:0
Nyíregyháza Spartacus BJLA - TV Oeffingen 2:0

Középszakasz:
Nyíregyháza Spartacus BJLA - SV Sillenbuch 1:0
Nyíregyháza Spartacus BJLA - SSV Jahn Regensburg 1:0
Nyíregyháza Spartacus BJLA - TSV 1860 München 1:1

Döntő:
Nyíregyháza Spartacus BJLA - FC 03 Radolfzell 2:0

A csapat tagjai:
Játékosok:
Reszler Tibor,Tóth Dániel,Ferencz Bence, Ignéczi Martin,Gincsai Zoltán,Smied Balázs,Enyedi Péter, Nagy Gergő,Major Marcell, Smied Balázs, Varga Balázs, Balogh Roland, Vasváry Zoltán, Tóth Csaba, Sógor Csaba, Áncsán Máté, Tácej Ákos, Szabó Tibor, Blahuth István
Vezetőedző: Balogh Zoltán
Asszisztens edző: Vojtovics Sándor
Masszőr: Tanyi Attila
Technikai vezető: Veress László

- Egy jól szervezett, színvonalas tornán vettünk részt! Csapatunk a torna ideje alatt végig jól teljesített. Védekezésünk kimagasló volt, támadójátékunk pedig szellemes, gólratörő, olykor látványos! Gratulálok a gyerekeknek - mondta Balogh Zoltán vezetőedző. 


- A túrának több célja van. Elsődlegesen arra vagyok kíváncsi, hogy tehetséges játékosaink szakmailag hogyan alkalmazkodnak a nemzetközi környezethez. Fontos szempont  annak beazonosítása, hogy a gyerekek közül kik azok, akik tudnak pontosan, felszabadultan és élvezettel futballozni akkor is, amikor kiválóan felkészített és korszerű futballt játszó német klubok csapatai - játékszemléletüknek köszönhetően - folyamatosan intenzív nyomás alatt tartják őket! Kiemelt célkitűzés továbbá, hogy közelről szerezzek benyomást, tapasztaljam meg a csapat jellemzőit és a játékosok egyéni karakterét. Számomra felemelő volt megélni azt a hihetetlen örömet és boldogságot, ahogyan a gyerekek ünnepeltek a közösen elért sikerüket követően. Minden tekintetben a maximumot kaptam! Azt gondolom a gyerekek is, hiszen olyan élménnyel gazdagodtak ma, amely meghatározó belső motívációt biztosít számukra a következő fejlődési szakaszban, de talán egész életükben - mondta Kiss Baranyi Sándor akadémia igazgató. 

Vissza