A Kazincbarcika ellen lép pályára a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. A találkozót Tiszaújvárosban rendezik. A Szpari jelenleg a harmadik, a Kazincbarcika a negyedik helyen áll, mindkét csapatnak 10-10 pontja van. A házigazda szerdán elszenvedte első vereségét, 6-2-re kaptak ki a Budaörstől, előtte viszont háromszor is nyertek, és egy döntetlent játszottak. A Nyíregyházának is hasonló a mérlege. 

- Csak ismételni tudom amit korábban is mondtam: egy újabb rangadó következik. Pontok tekintetében is ugyanúgy állunk, és egy jó csapathoz látogatunk. Remélem hasonló szenvedéllyel játszunk majd mint az első három meccsen. Annak nem örülök, hogy ellenfelünk négy gólos vereséget szenvedett szerdán, ilyenkor az a jellemző, hogy a következő találkozón fokozott koncentrációval lépnek pályára, és a korábbi eredményeik is bizonyítják, hogy komoly játékerőt képviselnek. Ennek ellenére három pontért utazunk Tiszaújvárosba -mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A vendégcsapat szurkolói Tiszaújvárosba érve a 35. sz. főútról a Szederkényi útnál térhetnek le. A Szederkényi útról részükre a stadion kizárólag a Tisza út, Huszár Andor utca útvonalon keresztül lesz megközelíthető. Parkolási lehetőség a Huszár Andor utcai kavicsos parkoló út melletti részén lesz. A vendég szurkolók bejárata a Huszár Andor utcában lesz, ahonnan ők egyből a vendég szektorhoz jutnak majd. A vendégcsapat szurkolói számára a találkozóra a belépőjegy 800 forintba kerül.

Vissza