Második idegenbeli mérkőzését vívja vasárnap a bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus. A csapat a Cegléd ellen lép pályára 17.30-tól. A ceglédiekkel eddig 12 NB-II-es és két NB-III-as találkozót vívtunk, és vegyes a mérleg. Hatszor a Szpari nyert, hétszer a Cegléd, és mindössze egy meccs végződött döntetlennel. Utoljára májusban találkozott a két gárda, akkor a hajrában szerzett két góllal a vendégek elvitték a három pontot a Városi Stadionból. 

Az idei szezont a Csákvár elleni 3-3-as döntetlennel kezdték a ceglédiek, majd kikaptak az ETO-tól és a Békéscsabától. Klausz László csapatánál több változás is volt a nyári szünetben. 

Érkezők: Asztalos Dávid (MTK – kölcsön után végleg), Gyürki Gergő (Sopron), Kárász Krisztián (Érd), Kitl Krisztián (DVTK – kölcsönbe), Lukács Richárd (Jászberény), Nikola Makszimovics(szerb-magyar, SZEOL), Oldal Tibor (Csákvár), Rétyi Tamás(Puskás Akadémia, legutóbb Csákvár kölcsönben), Sigér Ákos(Kazincbarcika), Tímári Norman (Puskás Akadémia II)

Távozók: Damásdi Alex (DVSC, szabadon igazolhatóként), Fehér Milán (szabadon igazolható), Kerekes Krisztián (DVSC – kölcsönből vissza, onnan Debreceni EAC, kölcsönbe), Peszmeg Viktor (Balmazújváros, szabadon igazolhatóként), Peres Csaba (Balmazújváros), Sándor István (Jászberény, szabadon igazolhatóként), Szilágyi Péter (Siófok), Virág Ákos (DVSC - kölcsönből vissza), Valkovszki Péter (PMFC)

A Cegléd - Nyíregyháza Spartacus mérkőzést Tiszakécskén rendezik, a vendég belépők 800 Ft-ba kerülnek. 

Vissza