Íme a teljes program:

 

U19 II. osztály 2017.09.09. 10:00: Bozsik Akadémia – Sopron

Az U19-es II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában a Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya a Sopron csapatát fogadja. A hazaiak két mérkőzés után veretlenül, egy idegenbeli döntetlennel és egy hazai győzelemmel állnak, a vendégcsapattal megegyező ponttal. A szombat délelőtti mérkőzésen szeretné pontjainak számát növelni a nyíregyházi csapat, az Örökösföldi Sporttelepre kilátogató szurkolók segítségével. 

 

U17 II. o. 2017.09.09.: Sopron – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia U17-es csapata Sopronban vendégeskedik a II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. Újabb hosszú utazás vár tehát a fiatalokra, akik pénteken már útnak is indulnak. 

 

U16 II. o. 2017.09.09.: Sopron – Bozsik Akadémia

A Bozsik Akadémia U16-os csapata szintén Sopronban vendégszerepel a II. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. Ez a korosztály is a nagy távolság miatt már pénteken elutazik. 

 

U15 I. o. 2017.09.09. 12:00: Bozsik Akadémia – Honvéd-MFA

A Bozsik Akadémia a Honvédot fogadja a Városi Stadionban megrendezésre kerülő I. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. A kispestiek két győzelemmel, gólt se kapva állnak a tabella élén, de a nyíregyházi fiatalok is veretlenek még. A Bozsik Akadémia szeretné megnehezíteni a Honvéd dolgát, szurkolunk nekik!

 

U14 I. o. 2017.09.09. 14:00: Bozsik Akadémia – Honvéd-MFA

A Bozsik Akadémia U14-es gárdája a Honvédot látja vendégül a Városi Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen, az I. osztályú bajnokság harmadik fordulójában. A két csapat azonos mérleggel, veretlenül áll a tabellán, így izgalmas meccsre számíthatunk. 

U13 I. o. 2017.09.09.: Salgótarján – Bozsik Akadémia

A nyári nagy változások után bemutatkozik az Akadémia U13-as együttese az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet-i csoportjában. Az országos szinten is élmezőnybe tartozó nyíregyháziak erősödtek játékos fronton a nyáron. Az új edzőpáros irányítása mellett készülő gárdánál bíznak abban, hogy a nagypályára való átmenetben ugyanolyan sikeresek lesznek, mint eddig. 

 

U12 I. o. 2017.09.09.: Salgótarján – Bozsik Akadémia

Akadémiánk U12-es csapata az újonnan létrehozott I. osztályú bajnokság Észak-Kelet-i csoportjában kezdi meg szereplését. Szombaton a Salgótarján vendégeként lép pályára. A bajnoki rendszerben most bemutatkozó korosztály számára a legfontosabb a folyamatos fejlődés. 

Vissza