Az MLSZ Tehetségközponti-programja kapcsán kialakult megyei nehézségek feloldása érdekében a Nyíregyháza Spartacus - az MLSZ-szel egyeztetve és a program szakmai törekvéseit előtérbe helyezvén - hozzájárul ahhoz, hogy a Tehetségközponti foglalkozások 2017 őszén három alkalommal Kisvárdán kerüljenek megrendezésre. Az MLSZ Sportigazgatósága azonban egyértelműen kijelenti, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Tehetségközponti ranggal rendelkező egyesület továbbra is a Nyíregyháza Spartacus FC!

Az MLSZ Sportigazgatósága egyúttal biztosítja, hogy függetlenül a foglalkozások helyszínétől, a Tehetségközponti korosztályos válogatott gyerekekkel az MLSZ által megbízott szakemberek foglalkoznak, a TK-programnak pedig semmiképp nem lehet olyan vetülete, amely az abban résztvevő gyerekek klubhovatartozása kapcsán vet fel kérdéseket! Ennek érdekében a helyi szervezéssel megbízott MLSZ szakember különös figyelemmel kíséri majd végig a foglalkozások lebonyolítását! 

A 2018-as tavaszi helyszínek ügyében az MLSZ egyeztetést kezdeményez a Nyíregyháza Spartacus, a Kisvárda és a Megyei Igazgatóság bevonásával. 

Vissza