Tarpán lépett pályára a Nyír-Wetland megyei I. osztályban a Nyíregyháza Spartacus II. A mérkőzés elején a Szpari támadott többet, de egy kontra után Talián védett bravúrral.

A másik kapu előtt Sztankó bombája pattant ki egy védőről, majd Szűcs fejelt mellé a szöglet után. A 18. percben a hazai kapus egy öklözésnél Rosztiszláv fejét találta el, majd rosszul esett, és mindketten a földön maradtak. Szerencsére nem lett komolyabb probléma.

A 20. percben Djacsenkó ívelte távolról kapura a labdát, de néhány centit tévedett. A tarpai kapu előtt Rozman mentett Erdei elől egy beadást követően, majd Tagairól ment mellé a labda a sarokrúgást követően. Újabb fejes kerülte el a hazai kaput, Bányai bólintott fölé a 28. percben. A 30. percben Tüzes esett el a 16-os vonalánál, a játékvezető továbbot intett, de az asszisztens másként látta, és bár a szabálytalanság a 16-oson kívül is történt, mégis büntető következhetett. Tüzes 11-esét viszont Talián László bravúrral megfogta!  

A másik oldalon nagyot védett kétszer is Shosh, előbb Bányai majd Rosztiszláv lövésénél. A 44. percben aztán Hunyadi Bence lábát húzták el, ez is 11-es! A büntetőt Rosztiszláv Rácin higgadtan értékesítette, 0-1.

Az első félidő sok eseményt, és egy nyíregyházi gólt hozott. A második félidő Magyar mentésével indult, Mocsán elől rúgta el a labdát az ötösnél. A 49. percben Rosztiszláv beadása után Tangel fejelt, a kapufáról épp a hazai kapus kezébe pattant a labda. Az 55. percben megduplázta előnyét a Szpari II, Bányai Andrei lépett ki középen, és higgadtan a kapuba lőtt, 0-2. Két perccel később Tangel 25 méteres szabadrúgásból ugyanott találta el a kapufát, ahol korábban fejjel. Nem volt szerencséje. Pataki tüzelt futtából, óriásit védett a kapus, majd Kárpács közeli lövését Talián fogta. Srjuba is tesztelte a Szpari kapusát, de ezt a párharcot is Talián nyerte. A végén Pataki kapáslövése mellé ment, így az eredmény nem változott, a Szpari II. negyedik meccsén is győzött! 

Tarpa SC – Nyíregyháza Spartacus II. 0-2 (0-1)

Tarpa: Shosh (Horváth) – Srjuba, Kárpács( Barta), Dolináj, Tüzes (Rácz), Losonczi (Balogh), Rozman, Djacsenkó, Mocsán, Kobály (Komári), Gál

vezetőedző: Varga Gyula

Nyíregyháza: Talián – Magyar (Gönczör), Herczku (Pataki), Szűcs, Tagai, Hunyadi, Nagy G., Rosztiszláv (Kecskeméti), Sztankó, Erdei (Tangel), Bányai (Németh)

vezetőedző: Huszák Géza

Vissza