Nehéz helyzetben várhatja a Szpari elleni mérkőzést a Szolnok. A szebb napokat is megélt házigazda a 19. helyen áll a tabellán az utolsó forduló előtt, két pont a hátránya a 17. ZTE-vel szemben, így matematikai esélye még van az NB-II-ben maradásra, de ehhez győznie kell vasárnap, és a többi meccs eredményének is szempontjukból jól kell alakulnia. A szolnokiak hálóját a nyíregyházi nevelésű Hrabina Alex őrzi.

- Ahogy egy korábbi edzőm mondta: "Még nem sújtott le ránk Damoklész kardja, de már szurkál bennünket". Nehéz helyzetben vagyunk, és a szerencsére is szükségünk van ahhoz, hogy bennmaradjunk az NB-II-ben, de első körben győznünk kell a Nyíregyháza ellen. Mindig különleges dolog amikor az ember volt csapata ellen játszik, ráadásul nekem a nevelőegyesületemről van szó, de ősszel is én álltam a kapuban a Szpari ellen, így már tudom milyen érzés - mondta Hrabina Alex.  

A szolnokiak az elmúlt kilenc meccsüket nem tudták megnyerni, a Váccal és a Gyirmóttal döntetlent játszottak, utolsó győzelmüket április elején Zalaegerszegen aratták. A csapatból Tóth László a leggólerősebb játékos, jelenleg 13 találatnál jár. A két csapat őszi nyíregyházi meccsén 2-0-ra nyert a Szpari, Horgosi Donát öngólja után Bajzát Péter volt eredményes.

Vissza