A Nyíregyháza Spartacus kerete jó állapotban van - ellentétben a Városi Stadion gyepével. A talajt alaposan megviseli a nagy meleg, a rosszabb pálya pedig mindig a védekező csapatoknak kedvez. 

- Bevallom, csalódott vagyok. A Cigánd elleni felkészülési mérkőzésen még minden rendben volt, de nagyon sokat romlott azóta a pálya talaja. Nem fogunk erre semmit fogni, de mi játszós csapat vagyunk, ehhez pedig jó pálya kell. Remélem azért javul valamennyit vasárnapig - mondta Rudolf Gergely a klub sajtótájékoztatóján. 

A csapatkapitány nagyon örül annak, hogy az ultrák viszont visszatértek, és bízik a szurkolásukban. 

- Az első hazai meccsünk következik, sokan a keretből most tapasztalhatják meg, milyen Nyíregyházán, hazai közönség előtt pályára lépni. Az ultrák legutóbb szurkoltak már Budafokon is, nagyon hiányoztak eddig, örülök, hogy ismét segítenek majd nekünk. Remélem sok néző kilátogat majd a Városi Stadionba, és sikerül olyan játékkal megörvendeztetni a közönséget, amilyenre számítanak - tette hozzá a csapatkapitány. 

A Budaörsöt Bene Ferenc szakmai igazgató alaposan feltérképezte. Lucsánszky Tamás vezetőedző nehezebb mérkőzésre számít, mint a múlt vasárnapi volt. 

Örömteli, hogy győztes idegenbeli meccs után vagyunk. Forró hetünk van, ezért az edzéseket igyekeztünk áttenni a reggeli órákra. A fiúk keményen dolgoztak, reméljük ennek lesz eredménye. A Budaörs szervezett, agresszív futballt játszik, így nem lesz könnyű találkozó - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző. 

A Szparinál a vírusos betegséggel küzdő Kártik Bálint felépült, a középpályás a héten már a kerettel készült. 

Vissza