A Nyírtelek mindössze tíz fővel érkezett, a csapatban ott volt a korábbi Szpari játékos, Lelt József is.

A 7. percben Torkos Mátéval szemben szabálytalankodtak a vendégek, a büntetőt pedig Kovác Alan értékesítette, 1-0. A 14. percben megduplázta előnyét a Szpari, Tudja Dávid szerzett labdát középen és a kapuba lőtt, 2-0. Támadásban maradt a Nyíregyháza, Gönczör beadása után Torkos éles szögből az oldalhálóba lőtt. A 26. percben Gönczör Róbertet rántották le, újabb 11-es. Szűcs Ferenc higgadtan a kapuba helyezett, 3-0.

Öt perccel később Cenaj Drilon vállalta el 30 méterről, és hatalmas gólt lőtt, 4-0. A középkezdés után Torkos Máté remek passza után Molnár Zoltán helyezett a kapuba, 5-0. A 40. percben tovább nőtt a különbség, Kovác Alan csavarta kapura a labdát, hárított a kapus, de a kipattanóra Torkos Máté érkezett, és megszerezte a hatodik gólt, 6-0. A 44. percben Kovác Alan lépett ki középen, kicselezte a kapust is, és az alsó sarokba lőtt, 7-0. A végére jutott még egy pontos Torkos Máté lövés, így 8-0 volt az állás a szünetben. 

A második félidő egy hazai kapufával indult, majd Kovác közeli lövését hárította a kapus. A 60. percben Kovác Alant buktatták, 11-es. Batta Gergő nagy erővel a kapuba lőtt, 9-0. A 67. percben Cenaj Drilon adott remek labdát Torkos Máténak, aki megszerezte a 10. gólt, 10-0. Nyolc percet kellett várni az újabb találatra, Kovác Alan lépett ki a jobb oldalon és a kapuba lőtt, 11-0. A 89. percben Kovác Alan csapott be több embert is, majd kilőtte az alsó sarkot, beállítva a 12-0-ás végeredményt. 

Nyíregyháza Spartacus II - Nyírteleki SE 12-0 (8-0)

Nyíregyháza: Lőrincz (Kovács Zs. a szünetben) - Gönczör (Vámos G.a szünetben), Matyi (Ferencz a szünetben), Szűcs, Tagai (Bálint a szünetben), Cenaj, Batta, Kovác, Torkos, Tudja, Molnár (Dankó 60.)

vezetőedző: Gyurovics Zsolt  

gólszerző:  Kovác(4),Torkos (3), Tudja, Szűcs, Cenaj, Molnár, Batta

Vissza