U19 II. osztály 2018.05.12. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – UTE 4:0 (2:0)

Az U19-es II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában a Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia legnagyobb korosztálya az UTE csapatát fogadta az Örökösföldi Sporttelepen, és ez a nap Motkó Benjáminról szólt. A Szpari fiatal játékosa 50 perc alatt mesterhármast - köztük egy szépségdíjas bombagólt - rúgott. A 70. percben Vajda Roland volt eredményes büntetőből, így a Nyíregyháza 4-0-ra győzött!

 

U17 II. o. 2018.05.12.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 2:1 (2:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U17-es csapata a Pécs csapatánál vendégeskedett a II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában. Az első félidő nem a vendégek szája íze szerint alakult, ugyanis két gólt is berámolt a Pécs a Szpari hálójába. Fordulás után mindent megtett a Nyíregyháza, a 68. percben Tóth Ádám góljával szépített is. Ám sajnos újabb gól már nem született.

U16 II. o. 2018.05.12.: Pécs – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 3:2 (2:1)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U16-os csapata a Pécs csapatánál vendégszerepelt a II. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában. Szabó Bálint 5. percben szerzett találatával előnybe került a Szpari, ám félidőig fordított a hazai csapat. A második félidő 7. percében ismét Szabó Bálint volt eredményes. Már már úgy tűnt pontosztozkodással zárul a csata, amikor is a mérkőzés hajrájában megszerezte a győztes gólt a hazai csapat. Ezzel a tavaszi szezon 12. fordulójában elszenvedte első vereségét a Szpari.

 

U15 I. o. 2018.05.12. 12:00: Nyíregyháza Spartacus-BJLA – UTE 2:2 (0:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U15-ös csapata az UTE csapatát fogadta, az I. osztályú bajnokság huszonhetedik fordulójában, az Örökösföldi Sporttelepen. Az első félidőben gól nem született, a másodikban annál inkább. Mindkétszer az Újpest szerzett vezetést, mindkétszer egyenlített a Szpari, előbb Roszpopa Gábor, majd Ónadi László révén.

 

U13 I. o. 2018. 05. 12.: Hajdúböszörmény – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 1:3 (1:2)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U13-as csapata a Hajdúböszörmény csapatánál vendégeskedett az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának utolsó fordulójában. Szeretett volna szépen búcsúzni a szezontól a Szpari, ez sikerült, bár nem úgy indult. A mérkőzés elején vezetéshez jutott a hazai csapat, melyet még az első félidőben megfordított a Szpari, előbb Fekete Vince, majd Garda Dominik volt eredményes. Fordulást követően Varga Balázs is a hálóba talált, ezzel jó mérkőzésen, szép győzelmet aratott a Nyíregyháza.

 

U12 I. o. 2018. 05. 12.: Hajdúböszörmény – Nyíregyháza Spartacus-BJLA 4:1 (2:0)

A Nyíregyháza Spartacus-Bozsik Akadémia U12-es csapata az I. osztályú bajnokság Észak-Kelet elnevezésű csoportjának utolsó fordulójában a Hajdúböszörmény csapatánál vendégszerepelt. A hazai csapat 10-13 percenként betalált a Nyíregyháza hálójába, így a fordulás után nem sokkal már háromgólos előnyben volt. Urr Dániel László ezen kozmetikázott az 52. percben. De a vendégek még el se kezdhettek reménykedni, amikor újabb hazai gól született. Így e szép szezontól nem sikerült jól búcsúzni a Szparinak.

 

Vissza