Nagyüzem volt a Nyíregyháza Spartacusnál. Miközben a keret tagjai megkezdték a bentlakásos edzőtábor első hetét - a Victoria Garden a csapat "főhadiszállása" - a klub vezetése folyamatosan egyeztetett, és több megállapodást is kötött. 

Megegyezett a csapat Farkas Auréllal, aki a következő idényben a Nyíregyháza Spartacust erősíti. A 26 éves középpályás tavasszal az élvonalbeli Kaposvár labdarúgója volt. Csákvárról érkezett a télen a somogyiakhoz, az NB-II-es együttes meghatározó tagja volt, az előző idényben a csákváriaknál 33 bajnokin lépett pályára, 31 esetben kezdőként. Előtte Szegeden, Szolnokon és a Ferencváros II-ben futballozott, utóbbival NB-III-as bajnok lett. 

Szintén mindenben megállapodott a Szpari Starosta Dáviddal, így a saját nevelésű 18 éves labdarúgó a jövőben is a Nyíregyházát erősíti. 

Új kapusedző is érkezett a csapathoz Miski Zoltán személyében. A 37 éves hálóőr legutóbb a Jászberény kapuját őrizte, korábban volt a Honvéd kapusa, ő a jövőben a szakmai stábot erősíti. Pintér László kapusedzőre számít a jövőben is a klub, ő irányítja a Szpari II. kapusainak edzéseit, és a Bozsik Akadémia fiataljainak tréningjeit.

A Szpari szerdán 18 órától edzőmérkőzést játszik Örökösföldön a BVSC ellen.  

Vissza