Folyamatosan érkeznek a fotók játékfelhívásunkra. Olyan képeket várunk, melyeken a szurkolók szerepelnek, és bizonyítják, mennyire szeretik a klubot. Nos remek felvételeket kaptunk. Érsek Richárd gyerekkora óta édesanyjával jár meccsre, és minden találkozón ott van.

Kovács Gergely az összes játékos aláírását szeretné megszerezni, és rajzokat készít a labdarúgókról.

Steványik Balázs egy nagy álma már teljesült, elvégezhette a kezdőrúgást is. Kovács Ferenc fotója a Budaörs meccsen készült, és bizonyítja, nem lehet elég korán elkezdeni a szurkolást. Ipacs Tamás és Vaskó Zoltán ugyan Hollandiában él, de Dortmundban vagy a Feyenoord stadionban is megmutatták, melyik a kedvenc együttesük.

Bunász Krisztináék a hajukat is piros-kékre festették, jelezvén mennyire szeretik a Szparit! Ludas Dorinák szintén együtt szurkolnak a csapatnak, Kígyósi Tibor és párja, Viktória pedig még az esküvőjük napján sem feledkeztek meg a Szpariról!

Krutila László gyerekei pedig még éjszaka sem válnak meg kedvenc Szpari sáljuktól, azzal alszanak. Várjuk a további fotókat a sajto@szpari1928.hu címre. A nyertes egy dedikált labdát kap a Soroksár elleni meccsen!

Vissza