Szerdán 17 órától a román Recea ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen a Nyíregyháza Spartacus. Az Örökösföldön rendezett meccs az utolsó lesz a Budaörs elleni hétvégi bajnoki rajt előtt, de a tervek szerint ősszel is rendszeresen játszik majd edzőmeccset a csapat szerdánként. Itt főleg azok kapnak majd lehetőséget, akik a bajnokin kevesebbet játszottak, illetve a fiatalok is pályára léphetnek. 

Ami a hétvégi ellenfél Budaörsöt illeti, Bognár Györgynek új csapatot kell építenie. Elég nagy volt a mozgás a keretben, ami korábban nem volt jellemző a gárdára. Bakos Szabolcs éppen Nyíregyházáról tért vissza Budaörsre. 

Érkezők: Balogh Péter (Budafok), Bakos Szabolcs (Nyíregyháza), Forgács András (Mosonmagyaróvár), Halmai Ádám (Fehérvár, kooperációs kölcsön), Kulcsár Tamás (MTK), Mocsi Attila (Fehérvár, kooperációs kölcsön), Molnár Csaba (Csákvár), Molnár Tibor (FC Ajka), Szabó Balázs (Paks), Szabó Bálint (Fehérvár, kooperációs kölcsön)  Varasdi Dániel (MTK – kölcsönbe) 
Távozók: Borsos Vilmos (Paks – kölcsönből vissza), Csobánki Ádám (visszavonult), Deli Márió (?), Demjén Patrik (MTK – kölcsönből vissza, onnan ZTE), Czvitkovics Péter (III. Kerületi TVE), Csiki Norbert (Kaposvár), Fejős Áron (Paks – kölcsönből vissza), Kemenes Szabolcs (visszavonult), Lengyel Béla (FC Ajka), Sajbán Máté (Mezőkövesd), Sajbán Miklós (Mezőkövesd), Tányéros Ádám (Csákvár)

A Budaörs szintén Szlovéniában edzőtáborozott a nyári felkészülés során.

- Nagy segítség volt, hogy az előző évekhez eltérően külföldi edzőtáborba tudott vonulni a csapat. Nagyon jó környezetben zajlott a felkészülés. Szlovéniában 1500 méter magasan a hegyek között tudtunk edzeni és meccseket játszani, ami nagyban megkönnyítette a dolgunkat. Minden igényt kielégítő helyen voltunk, és szerencsére közel volt egy mindig kiváló minőségű pálya. A számos új érkezőnek is egy jó lehetőség volt ez arra, hogy jobban be tudjanak illeszkedni a közösségbe. A négy mérkőzés alatt pedig mindenki kellő játéklehetőséghez jutott, összességében tehát elérte célját az edzőtábor - nyilatkozta Bognár György csapata honlapján. 

A vasárnapi Budaörs - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés 17.30-kor kezdődik, a mérkőzést Tatabányán rendezik. A belépőjegy 800 Ft-ba kerül. 

Vissza