A listavezető Szent Mihály ellen lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus női együttese. Nagy Brigitta belázasodott, így rá nem számíthatott Makay Robin. 

Szent Mihály - Nyíregyháza Spartacus 3-0 (1-0)

Tápé 

Jv: Füri Imre (Halma, Malya)

Szent Mihály: Tóth - Temesváry, Harcel, Sasvári (Szil a szünetben), Guth, Zimányi Kovács(Koncz 83.), Szántó, Frankó (Cselenák 83.), Pilán(Kardos 83.), Szélpál, Török 

vezetőedző: Cserenkó Szabolcs 

Nyíregyháza: Czégény - Hudák, Kocsis, Urai - Pócsik, Balogh, Nagy-Peti,Tóth (Garda 87.) -  Bornemissza, Fekete, Kovács (Kertész 87.)

vezetőedző: Makay Robin 

Mély talajon játszhattak a csapatok, és az első tíz perc mezőnyjátékot hozott, a kapuk nem forogtak veszélyben. A 12. percben Balogh Vivien próbálkozott távolról, de nem volt pontos a lövése. Az első húsz percben kiegyenlített volt a játék, egy-egy szabadrúgás zúgott el a kapuk mellett. A Nyíregyháza próbált már az ellenfél térfelén labdát szerezni és kontrákat vezetni, de nagy helyzet nem alakult ki. A hazaiaknál Zimányi Kovács volt a legaktívabb, de jól működött a Szpari védelme. A 35. percben viszont megszerezte a vezetést a Szent Mihály. Szélpál szerzett labdát, majd indítása után Török lőtt a kapuba, 1-0. Nagy-Peti Kitti próbált egyenlíteni egy szabdarúgás után, de megpattanó labdáját fogta a hazai kapus. Az első félidő nagy csatát és egy szegedi gólt hozott. A második félidő elején Szélpál lőtt távolról, Czégény magabiztosan hárított. Szil és Temesváry is próbára tette a Szpari kapusát, de védett a hálóőr. A 60. percben megduplázta előnyét a Szent Mihály. Egy szöglet után Temesváryt lökték meg a mieink, 11-es. A büntetőt Zimányi Kovács értékesítette, 2-0. A 73. percben újabb hazai gól, Szélpál szerzett labdát mellyel egyedül tört kapura, Czégény elsőre még védett, de a kipattanót Szélpál a kapuba lőtte, 3-0. A folytatásban az eredmény nem változott, a szegediek megnyerték a mérkőzést. A Nyíregyházának nincs miért szégyenkeznie, néhány hónapja még hét góllal kapott ki a válogatottakat is foglalkoztató Szent Mihálytól. 

Makay Robin vezetőedző: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a listavezetőnek és egy elkerülhető gólt kaptunk. Fordulás után fölénk nőtt a Szent Mihály, de ha kicsit jobban koncentrálunk, szorosabbá tehettük volna a mérkőzést. Ezzel együtt gratulálok játékosaimnak az ősszel nyújtott teljesítményhez, újoncként a harmadik helyről várhatjuk a tavaszi folytatást. 

Vissza