A mai futballvilágban szinte folyamatosan változik a keret. A játékosok egyik nap még az egyik, másnap már a rivális gárdában futballoznak. Nem feltétlenül az ő hibájuk, a klubok, a menedzserek adják-veszik őket. Éppen ezért nagy dolog, ha valaki száz, vagy annál több mérkőzésen lép pályára egy csapatban. A Nyíregyháza Spartacusnál négyen is mérföldkőhöz érkeztek. 

Fodor Ferenc 2014-ben érkezett a Szparihoz, abban az időben 23 NB-I-es meccsen volt kezdő. Egy kis kitérő után a 2017/2018-as idényben tért vissza, és az idei szezonban minden meccsen kezdőként léphetett pályára, és 106 meccsnél tart a klub színeiben. 

Farkas Márk négy éve érkezett Nyíregyházára, a védőként és középpályásként is bevethető játékos már az NB-III-ban is a keret tagja volt, és ő pontosan száz csatát víott már a Szpariban. 

Rezes László már öt éve futballozik a Spartacusban. Megélt egy feljutást az NB-I-be, egy kizárást, egy bajnoki címet az NB-III-ban. Több mint negyven bajnoki gólja mellett számtalan gólpasszt adott. 155 Szpari meccs van már a háta mögött. 

Rubus Tamás 2013-ban Újpestről érkezett Nyíregyházára, és talán maga sem gondolta, hogy a szabolcsi megyeszékhely a második otthona lesz. 168 Szpari tétmérkőzésen, sok győztes találkozón irányította a védelmet három osztályban is.  

A labdarúgókat a hétvégi bajnoki mérkőzésen a klub is köszönti. 

Vissza