Szabó Bence a téli szünetben érkezett a Nyíregyháza Spartacushoz a Videotontól kölcsönbe. Ma megállapodott a két klub illetve a játékos a szerződésbontásról, így a labdarúgó visszatérhet a székesfehérváriakhoz. A 20 éves játékos a Szpariban hét mérkőzésen jutott szóhoz, kétszer volt kezdő, ötször pedig csere.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a klub Megyeri Gáborral is. A kapus a 2016/2017-es idényben érkezett Nyíregyházára, és az elmúlt bajnokságban öt mérkőzésen védett. Szabó Bencének és Megyeri Gábornak köszönjük mindazt amit a klubért tettek, pályafutásukhoz további sok sikert kívánunk!

Közben folyamatosan tárgyal a vezetés új játékosokkal is, többen a jövő héten már Nyíregyházán kezdhetik a felkészülést. Június 18-án reggel orvosi vizsgálattal indítanak a keret tagjai, majd 18 órától lesz az első edzés. Ami az edzőmérkőzéseket illeti, hat felkészülési találkozó szerepel a programban - több NB-I-es csapat ellen. Június 30-án Debrecenben a DVSC lesz az első ellenfél, majd július 7-én a Monort fogadja a Szpari. Július 14-én délelőtt Mezőkövesden lép pályára a Spartacus, aznap este hat órától pedig a Kisvárdát fogadja a Nyíregyháza. A tervek szerint július 21-én is két meccset játszik a gárda, itt még zajlanak a tárgyalások a leendő ellenfelekkel. 

Vissza