Dajka László először irányíthatta vezetőedzőként a Nyíregyháza Spartacust. A kapuban a fiatal Megyeri Gábor kezdett a Soroksár ellen.  

Soroksár - Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-0)

Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep

Jv: Solymosi Péter ( Becséri, Szécsényi)

Soroksár: Jova- Csilus, Lorentz, Gyepes, Gengeliczki, Valencsik-  Sándor(Papp 72.p), Haris, Pál (Bajzát 66.p), Huszák(Nagy 80.p) - Lovrencsics

vezetőedző: Lucsánszky Tamás

Nyíregyháza: Megyeri - Szokol, Rubus, Máté, Farkas - Kónya, Kártik(Ur 93.p) - Rudolf(Dragóner 85.p) - Szécsi, Takács, Tisza (Rezes 69.p)

vezetőedző: Dajka László 

A két csapat ezer szállal kötődik, a Soroksárnál több játékos és a vezetőedző, Lucsánszky Tamás is dolgozott Nyíregyházán, a Szpari új mesterének, Dajka Lászlónak és a klub sportigazgatójának, Szűcs Mihálynak pedig Soroksárt nem kell bemutatni. A hazaiak ügyvezetője az a Dragóner Attila, akinek fia, Filip a Spartacusban játszik. Utóbbi Ur Lászlóval, Rezes Lászlóval, Perger Bencével, Tamási Zsolttal, Harsányi Zoltánnal és Sinanovic Sinannal együtt a kispadon kapott helyet. A mérkőzésre Nyíregyházáról is érkeztek szurkolók, akik a napokban elhunyt Czeczeli Károlyra emlékeztek egy molinóval.

Az első helyzet a hazaiak előtt adódott, de Lovrencsics lövése után Rubusról ment ki a labda. A Szparinál Takács próbált lecsapni egy hazaadásra, de Jova az utolsó pillanatban tisztázott előle, mindkét együttes bátran kezdett. Az első negyedóra mezőnyjátékot hozott, enyhe fölényben voltak a hazaiak. A 16. percben ismét Rubusnak kellett tisztáznia, ezúttal a korábbi csapattárs, Huszák érkezett egy beadásra, de a Szpari védője mentett. A Nyíregyháza egy szöglet után szerezhetett volna gólt, a beadást követően ide-oda pattogott a labda, de végül a hazai kapus kaparintotta meg. Lovrencsics jelentette a legtöbb veszélyt soroksári részről, egy elfutása után középre passzolt, de sikerült kivágni a labdát. Félóra után sem változott a helyzet, nagy lehetőség nem alakult ki. Takács előtt majdnem, de a támadó indulásánál lest jelzett az asszisztens. Több volt a pontatlanság a folytatásban, és a középpályák is jól szűrték meg az akciókat. A 43. percben nagy helyzet maradt ki, Tisza beadása után Kártik fejelt mellé. Az első félidő nagy csatát igen, gólt nem hozott. A szünetben egyik szakvezető sem cserélt, maradtak a kezdők. Egy hazaadás után Megyeri fogta meg a labdát, az ötösről elvégzett hazai szabadrúgás után Gyepes nem találta el a kaput. Az 54. percben Huszák lőtt kapásból egy kipattanó után, de ő is pontatlanul célzott. A másik oldalon Takács léphetett volna ki, de inkább passzolt, így oda lett a lehetőség. A 65. percben megszerezte a vezetést a Szpari, Tisza Tibor beadása után Rudolf Gergely lőtt a kapuba közelről, 0-1! Őrizte előnyét a Nyíregyháza, a Soroksár cserékkel próbált frissíteni. A 81. percben nagy ziccer maradt ki, Rudolf beadása után Rezes lőhetett, de Jova bravúrral védett. A 83. percben eldönthette volna a meccset a Szpari, Rudolf vezette a kapusra a labdát, el is lőtte mellette, de a kapufát találta el. A Nyíregyháza megtartotta előnyét, és fontos győzelmet aratott! 

Dajka László: – Ellenfelünk többet birtokolta a labdát, mi szervezetten és fegyelmezetten futballoztunk. Voltak veszélyes kontráink, és egy szép támadás végén egyet értékesítettünk. Örülök a győzelemnek, úgy gondolom minden meccsünk nehéz lesz. 

Vissza