A rövid  bajnoki szünet előtti utolsó meccs vár vasárnap a Szparira (szeptember 12-én lesz legközelebb mérkőzés utána). Az augusztusi hatodik találkozón a Soroksár lesz a mieink ellenfele idegenben.

A Sori nem kezdte jól a szezont, az eddigi öt mérkőzésén még nem győzött, három döntetlen mellett két vereségük van. Nehezítette a dolgukat, hogy nem játszhattak eddig saját környezetükben, a Szpari ellen viszont már pályára léphetnek a Szamosi Mihály Sporttelepen. A három pontjukat Siófokon, Pécsen és Győrben szerezték. A keretben továbbra is sok a ferencvárosi nevelésű labdarúgó, és nyáron is érkeztek a zöld-fehérektől új játékosok. 

Érkezők: Orosz Marcell (FTC – kölcsönbe), Hajdú Roland (FTC – kölcsönbe), Haris Attila (DVSC), Nagy Olivér (FTC – kölcsönbe), Kovac Alan (szlovákiai, Kazincbarcika), Ladányi Gergő (Soroksár U19, profi szerződést kapott), Lőrinczy Attila (Budafok), Ternován Patrik (Tiszakécske)

Távozók: Derekas Zoltán (Mezőkövesd), Erdélyi László (BVSC), Gárdos András (befejezte pályafutását), Orosz Márk (Ajka), Ramadan Ammar (szíriai, FTC – kölcsönből vissza), Takács Zsombor (FTC –  kölcsönből vissza, onnan BVSC), Tóth Dominik (Vác – kölcsönbe) 

A Szparinál Papucsek Barna sérülés miatt nem léphet pályára a hétvégén. A találkozó 17.30-kor kezdődik. 

Vissza