Szombat után vasárnap is felkészülési találkozót játszott a szlovákiai edzőtáborban a Nyíregyháza Spartacus női együttese. A csapat a Bártfa U21-es gárdájával találkozott, mely vezeti a tabellát korosztályában.

Az első 20-25 percben egykapuzott a Szpari, de egy kontra végén az ellenfél szerzett vezetést. Sőt, meg is duplázta előnyét a Bártfa, ám Tóth Cintia szépített. Kevesebb volt a helyzet ezúttal mint a Kelen ellen, most viszont jól sáfárkodott lehetőségeivel a Spartacus, mert Balogh Vivien egyenlített, majd Kertész Réka már vezetéshez juttatta a Nyíregyházát. Az előnyt nem sikerült megtartani, a Bártfa tíz perccel a lefújás előtt egyenlített, így 3-3 lett a végeredmény. 

- Egy jó csapattal találkoztunk. A támadások szervezése ma nem ment olyan jól mint tegnap, viszont a helyzetkihasználásunk sokat javult, aminek nagyon örülök. Sajnos két könnyebb sérültünk lett, Kovács Anikó és Pócsik Lívia is kapott egy rúgást a bokájára, de egyik sem tűnik komolynak. Holnap délelőtt még van egy edzésünk, délután pedig indulunk haza. Nagyon hasznos volt az edzőtábor, és köszönöm a szakmai stábnak és a játékosoknak is a hozzáállást, profin dolgoztak, csakúgy mint technikai vezetőnk aki a háttérmunkát végezte - mondta Makay Robin vezetőedző.

Vissza