Április 28-án fogadja a Nyíregyháza Spartacus a Balmazújvárost a labdarúgó NB-II-ben. Ugyanezen a napon a Fatum Nyíregyháza női röplabda együttese a bajnoki döntő negyedik találkozóját vívhatja a Continental Arénában, csütörtökön pedig eldőlt, hogy országos csatorna élőben szeretné közvetíteni utóbbi meccset, ezért a kezdési időpontot előrébb hozta a Magyar Röplabda Szövetség, 17.30-ra. Ez viszont ütközik a Szpari találkozójával, márpedig sok olyan néző van, aki mindkét mérkőzésen szeretne ott lenni. A Nyíregyháza Spartacus ezért kérvényezte az MLSZ Versenybizottságát, hogy 15 órától kezdődhessen a Városi Stadionban a meccs. 

"Klubunk vezetősége - a városban párhuzamosan zajló, kiemelkedő jelentőséggel bíró mérkőzés időpontjának megváltoztathatóságának hiányában - szeretné megadni a Nyíregyháza Spartacus FC és a Fatum Nyíregyháza röplabdacsapat közös szurkolóinak azt a lehetőséget, hogy mindkét sporteseményen részt tudjanak venni, ezzel is erősítve és öregbítve városunk sportéletének hírnevét. "  - áll a kérvényben. 

A Balmazújváros részéről Murák László technikai vezető azonnal jelezte, hogy részükről nincs akadálya annak, hogy 15 órakor kezdődjön a jövő vasárnapi meccs, hozzájárultak a módosításhoz, így bízunk abban, hogy a szövetség is áldását adja az új időpontra, és a nézők egyik mérkőzésről sem maradnak le. 

Vissza