Szekszárdon lépett pályára az U19-es együttes. A 30. percben szögletrúgáshoz jutottunk. Bakó Tamás élesen belőtt labdájára Kovács Norbert lendülettel érkezett a rövid sarok felé és nagy erővel védhetetlenül fejelt a kapu jobb oldalába. Mindössze két perc telt el amikor Boda Balázs olvasta az ellenfél játékát és határozott mozdulattal labdát szerzett a hazaiak térfelén. Labdaszerzéséből lendületesen indult meg a Szekszárd kapuja irányába, Kovács Norbert követte és mélységből érkezett. Boda Balázs a kifutó kapus mellett önzetlenül Kovács Norbert elé játszotta a labdát, aki az üres kapuba lőtt. Kiváló döntés és helyzetfelismerés volt Boda Balázs részéről! A 65.percben egy újabb remek helyzetfelismerés után a csereként beálló Listván Dominik jó ütemben játszotta meg Trencsényi Bencét a Szekszárd térfelének közepén. Trencsényi Bence egy jó átvétel után felnézett és látta, hogy a hazaiak kapusa kint áll a kapujából. 20 méterről egy löbböléses mozdulattal parádés gólt rúgott. Öt perccel később negyedszer is eredményes volt a Szpari, Szokolai Márk a Szekszárd 16-osának oldalvonala mellől csellel tört be a büntető területre. Kapura törése közben az ellenfél védője szabálytalanul állította meg, 11-es! A megítélt büntetőt Bakó Tamás a jobb irányba elmozduló kapus mellett higgadtan lőtte a kapu bal alsó sarkába. A Nyíregyháza végül 4-1-re győzött! 

Szekszárdi UFC - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U19 1-4 (0-2)

Nyíregyháza Spartacus: Kopasz József (Poór László 72’) – Ferencz Róbert (Bálint Ákos 64’), Seres Patrik, Matyi Zoltán, Magyar Gábor, – Németh Csaba (Listván Dominik 64’), Bakó Tamás, Trencsényi Bence (Molnár Zoltán 72’), – Szokolai Márk, Kovács Norbert, Boda Balázs (Dudics István 64’)

Edzők: Révész Csaba, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Kovács Norbert (2), Trencsényi Bence, Bakó Tamás

Révész Csaba vezetőedző: - Védekező, időnként durván játszó Szekszárd ellen sikerült két szép és látványos gólt szerezni az első félidő második felében. A második félidő derekán a helyes döntéseknek és a helyzetfelismeréseknek köszönhetően újabb két góllal tovább tudtuk növelni vezetésünket. Jó játékkal, ötletes megoldásokkal megérdemelt győzelmet arattunk a Szekszárd otthonában. A mérkőzés során minden játékosnak volt több olyan momentuma, amivel hozzájárult az idegenbeli sikerhez. 

Vissza