Mindig pikáns, ha valaki egykori klubja ellen lép pályára, vagy edzőként ül a kispadon. Az azonban ritka, hogy apa-fiú párharc is legyen. Márpedig vasárnap a Soroksár-Nyíregyháza Spartacus találkozón nem először nézhet farkasszemet Dragóner Attila és Dragóner Filip. Előbbi a Soroksár klubigazgatója, utóbbi a Szpari támadója. 

- Elég régóta ismerem a soroksári klubigazgatót - mondta viccesen Dragóner Filip - a héten szívjuk egymás vérét, mindketten abban bízunk, hogy a saját csapatunk győz majd vasárnap. Annak ellenére, hogy édesapám az ellenfélnél dolgozik, nem készülök másként mint szoktam. Egy nagyon jó mérkőzést várok, hiszen egy jó formában lévő ellenféllel találkozunk. A héten mi is felkészültünk, nagyon várjuk már a találkozót melyen természetesen győzni szeretnénk. Remélem jó körülmények között játszhatunk, és közönségszórakoztató játékkal nyerünk - tette hozzá Dragóner Filip.

A mérkőzést Németh Ádám vezeti majd, Szalai Dániel és Szalai Balázs lesz a két asszisztens. A találkozó 14 órakor kezdődik. A Szamosi Mihály Sporttelepre a vendégszurkolók a Haraszti út felől léphetnek be.  

Vissza