Jova Levente számára sokáig emlékezetes marad a Nyíregyháza Spartacus - Szeged találkozó. Előbb gólt lőtt büntetőből - ősszel már harmadszor - majd gólpasszt adott. A mérkőzés hajrájában aztán több bravúros védése is volt. 

- Nem volt még korábban olyan meccsem, melyen gólt szereztem és gólpasszt is adtam. A találkozó előtt tudtuk, hogy csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha kúszunk - mászunk, és végig nagyon kell koncentrálni. A büntető előtt kicsit izgultam, mert tudtam, hogy ezzel vezetéshez juthatunk, ami nagyban befolyásolja a folytatásban az egész mérkőzést.. Szerencsére sikerült értékesíteni - mondta Jova Levente. 

A hálóőr előtt ezúttal nem egy rutinos védelem állt, sőt menet közben is változott az összetétel. Alex Svedyuk például a középpálya jobb oldalán kezdett, majd a bal oldalon folytatta - védőként. Így kaphatott gólpasszt...

- Több fiatal volt a csapatban, sőt újoncot is avattunk hátul. Azt kértem tőlük, mindenképp próbálják meg blokkolni a lövéseket. Mindent megtettek ennek érdekében, tényleg nagyot küzdöttek, és rég mondhattam ilyet sajnos, de ezúttal büszke voltam rájuk - tette hozzá a Szpari kapusa. 

Vissza