A hétvégén rendezték Tarpán azt a gálamérkőzést, melyen a Real Madrid, a Tarpa és a Nyíregyháza Spartacus utánpótlás együttesei is pályára léptek. A Szpari is támogatta a pályaavatót, a Real játékosainak elszállásolását illetve utaztatását is segítette a Nyíregyháza, így a Spartacus autóbuszával érkezett meg Tarpára a spanyol együttes. 

A nyíregyházi klub U19-es gárdájából sokan hiányoztak a gálamérkőzésen, de akik pályára léptek, azoknak nagy élményt jelentett a mindkét meccsét megnyerő, a világ egyik leghíresebb csapata elleni játék.

- Két héttel ezelőtt érkezett a felkérés a gálával kapcsolatban, és a Spartacus tulajdonosa is támogatta a rendezést a hosszú távú együttműködés reményében, igyekeztünk a Real Madrid minden kívánságát teljesíteni. Csapatunkból sokan hiányoztak a nyári szünet miatt, illetve hat labdarúgó ma a felnőtt kerettel kezdi meg a felkészülést, nekik nem engedtük a pályára lépést, de akiknek a családi programjuk lehetővé tette, azoknak nagy élményt jelentett a mérkőzés. Számukra kellő motivációt jelenthet, hogy megtapasztalhatták, milyen a nemzetközi színvonal - mondta Kiss Baranyi Sándor akadémia igazgató. 

Vissza