A Mezőkövesdet fogadta a Szpari leány U19-es együttese. Az első félidőben meddő mezőnyjáték folyt nagyobb lehetőségek nélkül, a Szpari birtokolta többet a labdát, kisebb lehetőségekig el is jutottak de gólt nem sikerült szerezni. Ellenben a vendégek egy kontratámadás végén a kapuba találtak, így vonultak a csapatok a szünetre. A második félidőben nyomás alá helyezte a Spartacus a vendégeket, folyamatosan támadtak, birtokolták a labdát, de a vendégek nagyon stabilan védekeztek, nem sikerült őket feltörni, így maradt az 1-0-s vendég siker. 

Nyíregyháza Spartacus leány U19 - Mezőkövesd Zsóry FC leány U19 0-1 (0-1)

Nyíregyháza: Szűcs L, Böszörményi K, Pekk P, Kornyitás P, Pitlik D, Bakó A, Varga V, Tahóczki I.(Szalontai R.) László K.(Tóth V.) Benedek K, Kocsis K.(Tóth P)

Edző: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Nem tudok rosszat mondani a lányokra a mérkőzés után, a hozzáállás és az akarat rendben volt. A játékunk volt pontatlanabb a megszokotthoz képest, és ezért tudtunk kevesebb helyzetet kialakítani a mai nap, miközben az ellenfél kihasználta az egyetlen nagy ziccerét. Ebből a meccsből sokat lehet tanulni.

Vissza