Nem unatkozik Darabos Balázs. A Szpari erőnléti edzője folyamatosan dolgozik a sérült játékosokkal is, hogy rendben legyen a rehabilitációjuk. Az őszi szezonban akad dolga bőven. 

- A sérültek közül Paku Roland rehabilitációja megfelelően halad, gyógytornára jár, rövidesen elkezdheti a futó edzéseket. Remélhetőleg jól reagál majd a lába, és hamarosan futballspecifikus mozgásokat is végezhet. Vass Patrikról csonttörése és műtéte után november 12-én veszik le a járógipszet, ezt követheti majd a rehabilitáció - mondta Darabos Balázs. 

Myke Ramos a Dorog elleni találkozón kapott a lábához, és nem tudta folytatni. Szerencsére itt jó hírekkel szolgált a tréner. 

- Csak izomrándulást szenvedett játékosunk, most fokozatosan növeljük a terhelést a héten, melyre remélhetőleg jól reagál majd. Amennyiben a mozgásoknál nem lesznek fájdalmai, csatlakozhat a többiekhez. Papucsek Barnára viszont további vizsgálatok várnak. A diagnózis bordaproblémát mutatott, de szeretnénk minden eshetőséget kizárni, ezért vizsgálatokra van szükség. Adamcsek Máté sem játszhatott az elmúlt mérkőzéseken, szerencsére nála a sérülés már rendbe jött, de teljes értékű munkát elővigyázatosságból még nem végezhet - tette hozzá Darabos Balázs. 

A szakmai stáb munkáját nehezíti, hogy a múlt hétvégén kiállított Deutsch Bence és az ötödik sárga lapját kapó Baki Ákos eltiltás miatt nem szerepelhet vasárnap.   

Vissza