A Monor ellen szerette volna folytatni tavaszi jó szereplését a Nyíregyháza Spartacus női együttese.

Monor SE – Nyíregyháza Spartacus 0-5 ( 0-2)

Monor

Jv: Tiringer Máté (Czeglédi Barna, Hetesi Cintia)

Nyíregyháza: Czégény – Mencsik, Kocsis, Urai, Hudák – Pócsik (Fekete 60.), Balogh, Szanyi – Tóth (Garda 77.), Kovács, Bornemissza (Boros 63.)

Vezetőedző: Makay Robin

A Szpari kezdett határozottabban és már az első félidőben mezőnyfölényben játszott. Kovács Anikó révén az 5. percben sikerült megszerezni a vezetést, a Spartacus támadója szögletből érintés nélkül csavart a kapuba. Még az első félidőben megduplázta az előnyt a Nyíregyháza, egy szép egyéni akció végén ismét Kovács Anikó volt eredményes. Fordulás után sem állt le Makay Robin együttese, előbb az 56. percben Bornemissza Barbara talált a kapuba egy lecsorgó után, majd Boros Edina futtából, 11 méterről hatalmas gólt lőtt. És még nem volt vége! Boros Edina harcolt ki büntetőt a 81. percben, Balogh Vivien pedig értékesítette a 11-est így 5-0-ra nyert a női csapat. A tavaszi mérleg eddig két meccsen két győzelem, 18 rúgott és 0 kapott gól!

Makay Robin vezetőedző: A csütörtöki megbeszélés után azt az arcát mutatta az együttes, melyet vártam. Meggyőző volt a mezőnyfölényünk, és egy jó Monort győztünk le.

Vissza