Hatvanba utazott az utolsó őszi fordulóban az U19-es leány csapatunk. Az első félidő nem hozott gólt, mezőnyfölényben játszottak a lányok, de a helyzetek még kimaradtak. A második félidőben még nagyobb nyomás került a hazai csapatra, és a helyzeteket sikerült gólokra is váltani. A 60. percben Kocsis Kíra lőtt nagyon nagy gólt, majd a 64. percben Benedek Klaudia volt higgadt, egy beadás után szépen a kapuba passzolt. További helyzeteket alakítottak ki a lányok, újra betalálni viszont már nem sikerült. Ezzel együtt is egy nagyon magabiztos sikert arattak a lányok, és őszi bajnokként mehetnek a téli pihenőre.

FC Hatvan leány U19 - Nyíregyháza Spartacus FC leány U19 0-2 (0-0)

Nyíregyháza: Verdes Virág, Bartha Bianka, Oláh Klaudia, Böszörményi Kíra, László Kiara, Kocsis Kíra, Tóth Vanda(Pekk Luca), Varga Vivien, Benkő Kíra(Dobrai Henrietta), Benedek Klaudia, Csercsa Amanda Gólok: Kocsis Kíra, Benedek Klaudia

Edzők: Sándor Dávid, Molnár Csaba

Sándor Dávid: - Nagyon jó érzés amikor az edzésen gyakorolt játékhelyzetek vissza köszönnek bajnoki mérkőzésen. Nagyon jól fociztak a lányok,  türelmesek voltak, tudatosak, magabiztosak. Óriási dicséret nekik, és nagyon büszkék vagyunk rájuk! Jöhet a jól megérdemelt pihenő.

Vissza