A 10. fordulóból a nagy köd miatt elhalasztott mérkőzést pótolta hétfőn délután a Szpari leány U19-s csapata. Ezúttal november végéhez képest focira kiváló idő fogadta a lányokat, akik a mérkőzés teljes egészében nagy nyomás alatt tartották az ellenfelet. Ez a második félidőben már gólokban is megmutatkozott,  és magabiztos sikert arattak a nyíregyházi lányok az ősz utolsó mérkőzésén. Ezzel az U19-s lányok is a tabella élén telelnek a bajnokságukban, csakúgy mint az U14-es és U16-os leány csapat és a Szpari II. a fiúknál. 

Nyíregyháza Spartacus FC leány U19 - Eger SE leány U19 8-1 (1-0)

Nyíregyháza: Czvik P,(Verdes V), Katona L, Böszörményi K, Oláh K, Tóth V, Kocsis K, Stefán B, Szondi L, Bukta B,(Barna R), Benedek K,(Szalontai R), Varga V Gólok: Varga Vivien (3), Benedek Klaudia (2), Oláh Klaudia, Barna Réka, Bukta Bianka.

Edzők: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Pontatlanul és türelmetlenül játszottunk az első félidőben, hiányzott az utolsó passz pontossága, illetve sokszor rossz döntéseket hoztunk. A második félidőre nagyon sokat javult a játékunk az ellenfél térfelén, aminek meg is volt az eredménye mert gyönyörű gólokat szereztünk, és ilyen különbséggel is megérdemelt a lányok sikere! Gratulálok nekik az őszi teljesítményhez! Ott pihennek a télen, amit a nyár óta elvégzett munka miatt abszolút megérdemelnek!

Vissza