Azt mondják, bajban derül ki, ki az igazi barát! Nos Tomek Zoltán, a Nyíregyháza Spartacus szurkolója bajban van. Leukémiát diagnosztizáltak nála, és hónapokig tartó kezelések következtek. Sokan segítették már eddig is gyógyulását, és bár csatákat már nyert Zoli, a háború közte és a betegség között még nem ért véget. A napokban a Nyíregyháza Spartacus facebook oldalán lehetett licitálni arra a mezre, melyet korábbi válogatott labdarúgók írtak alá. A Keleti Front szurkolói csoport régi tagjai gyűjtésbe kezdtek. 

- Batta Rolandtól indult a kezdeményezés, hogy próbáljuk meg minél nagyobb összeggel segíteni Tomek Zolit. Létrehoztunk egy csoportot, melyhez bárki csatlakozhatott, és végül közel harminc ember adományaként 925 000 forinttal tudtuk támogatni - mondta Sarkadi Tibor, a Keleti Front tagja. 

A licit során az Elit 2007 szurkolói csoport tagjai százezer forintot ajánlottak fel, akkor is, ha nem ők nyerik az árverést. Pénteken a Szpari klubszékházában megtörtént a mezátadás. 

- Számomra teljesen hihetetlen hogy a szurkolótársaim, barátaim ekkora összefogással segítenek engem és családom! Hálás vagyok az életnek, hogy ilyen barátaim vannak! KÖSZÖNÖM - mondta Tomek Zoltán. 

Vissza