Ifj. Sándor István akár még a pályán is a Nyíregyháza Spartacus egyik erőssége lehetne. A korábbi középpályás azonban a jövőben már scoutként segíti a klubot, és idehaza, valamint a határon túl is szeretne tehetségeket keresni.

- Nagyon örülök a lehetőségnek, még akkor is, ha így az NB-s focit be kellett fejeznem, mert ütközne a mérkőzések időpontjával. De úgy gondolom, ettől a stábtól sokat tanulhatok, ami hasznomra válik. A feladatom az lesz, hogy felkutassam azokat a labdarúgókat, akik a felnőtt csapatnál egy-egy adott posztra szóba jöhetnek. Nekik nem csak a tudásukat, hanem az emberi oldalukat is fel kell térképeznem, szerencsére sok embert ismerek a futball világából, ez segít abban, hogy teljes képet kapjunk egy-egy játékosról. Olyan fiatal, ambiciózus labdarúgókat szeretnénk Nyíregyházára hozni, akik nagyon örülnek annak, hogy egy ilyen klubhoz tartozhatnak, van bennük bizonyítási vágy, szeretnék magukra itt felhívni a figyelmet – mondta Ifj. Sándor István.

Az új stábtagnak nem ismeretlen Nyíregyháza, játékosként 2014-ben tagja volt a bajnokságot nyert csapatnak.

- Jól éreztem magam itt, sikeres időszakot töltöttem Nyíregyházán, és remélem most is  hasonló örömet szerzünk majd a szurkolóknak, a klub vezetésének, mint tettük azt hat éve – fűzte hozzá a Szpari játékosmegfigyelője.

Vissza