Hétvégén rajtol a bajnokság tavaszi idénye. A keretben történt változás a téli szünetben, íme az új labdarúgók: 

Csilus Tamás után testvére, Ádám is a Nyíregyháza Spartacusban játszhat tavasszal. A Puskás Akadémiától érkező labdarúgó fél évig kölcsönben szerepel majd a Szpariban. A 21 éves, ferencvárosi nevelésű játékos a pálya jobb oldalán bevethető védőként és középpályásként is. Korábban dolgozott már együtt Lucsánszky Tamással Soroksáron.

Fülöp Gergő az RKSK csapatától érkezett. A kapus nem ismeretlen a megyei focit ismerők számára, mivel Kisvárdán és Nyírbátorban is szerepelt, de védett Kazincbarcikán is. 

Őszi gólkirálynak lenni az NB-III-ban nem rossz ajánlólevél. Ha pedig valaki két szezonon keresztül 15 gól fölé jut, az már nem lehet véletlen. Hornyák Marcell tavasszal már az NB-II-ben bizonyíthat, a Nyíregyháza Spartacus játékosaként. A labdarúgó a szabolcsi megyeszékhelyen született, Tokajban nőtt fel, majd a Rakamaztól kapott szerződést. A legutóbbi idényben Nyírbátorban játszott, és ontotta a gólokat.

Pejovic Danilo 19 esztendős. Szabadkai származású, magyar állampolgár és szintén belső védőként használható. A fiatal labdarúgó a felkészülés során jó benyomást keltett, így a kerettel tarthatott a törökországi edzőtáborba is.

Szabó Bence a Videotontól érkezett kölcsönbe a Nyíregyháza Spartacushoz. A 20 éves középpályás támadóként is bevethető, korábban a Puskás Akadémia labdarúgója volt. Hamarabb játszott az Európa Ligában, mint a magyar élvonalban, és tagja az U21-es válogatottnak. 

 

Vissza