EGY PONT SOPRONBÓL, 13 GÓL ITTHON

Döntetlent játszott az U19-es csapat. 

Idegenben lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U19-es csapata. Nem várt könnyű meccs a mieinkre, mivel a hetedik helyen álló Sopron volt az ellenfél. Az első félidő nem hozott gólt, és harminc percig fordulás után sem találtak be a csapatok. A 75. percben aztán Bakó Tamás megszerezte a vezetést a Szparinak. Sajnos sokáig nem örülhettük, öt perccel később egyenlített a Sopron, így 1-1 lett a végeredmény. A Nyíregyháza továbbra is a 2. helyen áll a tabellán a II. osztályban. 

Sopron - Nyíregyháza Spartacus U19 1-1 (0-0)

Nyíregyháza: Nagy - Magyar, Csáki (Horváth 83.), Végső, Finna, Sárosi (Mácsik 67.), Fehér, Listván (Bakó 46.),Vajda, Kulcsár, Kovács N

edző: Révész Csaba

Az U17-es csapat gólparádét rendezett a Sopron ellen, és 5-0-ra győzött Szokolai Márk duplájával, valamint Starosta Dávid, Boda Balázs és Trencsényi Bence találataival. Az U16-os gárda mérkőzése hozta a legtöbb gólt, 8-1-re nyert a Szpari a Sopron ellen! Tangel László most "csak" mesterhármasig jutott, és eredményes volt Torkos Máté, Herczku Alex, Majdanics Milán, Jócsák Dávid és Makó Péter is. Az élvonalbeli U15-ös csapat 3-0-ra kikapott a Honvéd otthonában, míg az U14 Balogh Roland találatával legyőzte a kispestieket 1-0-ra. 

Vissza