Az ország másik végébe utazott a Szpari U14-es együttese, és az első félidő sok gólt hozott. A 7. percben a hazaiak szereztek vezetést, de két perccel később már egyenlítettek is a mieink. Varga Balázs picit kisodródott, Garda Dominikhoz passzolt, akinek távoli lövése után a labda a jobb felső sarokba csapódott, 1-1. Sokáig nem örülhetett a csapat, mert a 18. percben már 3-1-re vezetett a Haladás, ám labdaszerzést követően Varga Balázs megverte ellenfelét és a jobb alsó sarokba lőtt, 3-2. Sajnos a folytatásban kimaradtak a Szpari helyzetek, míg a szombathelyiek minden lehetőségüket kihasználták, így megnyerték a találkozót. 

Illés Akadémia Haladás U14 - Nyíregyháza Spartacus U14 6-2 (4-2)

Nyíregyháza Spartacus: Szolár Dávid, Szabó Levente (Chrien Balázs), Spisák Bence, Lestál Szilárd (Szegedi Máté), Forgó Tamás, Kovalecz Soma, Oláh Benjámin (Czimer Ádám), Garda Dominik (Juhász Zsolt), Fekete Vince (Cseh Norbert), Konzili Máté (Czimer Ádám), Varga Balázs

Edző: Csernyijenkó Ruszlán, Vojtovics Sándor

Gólszerzők: Garda Dominik’, Varga Balázs 22’

Csernyijenkó Ruszlán vezetőedző: - Az első félidő eseménydúsra sikeredett. Az ellenfél öt lehetőségből négy gólt, mi pedig hét lehetőségből két gólt szereztünk. Védekezésben sok hibát követtünk el, elől pedig kihagytuk a kihagyhatatlannak tűnő helyzetet is. A második félidőben csak az ellenfelünk tudott eredményes lenni, pontrúgás utáni szituációból tudtak betalálni kétszer is. Négy játékos is gyengébben teljesített, amit egyetlen csapat, egyetlen mérkőzésen sem bír el. Ennek ellenére az eredmény nem tükrözi a pályán látottakat, de ellenfelünk megérdemelten tartotta otthon a három pontot.

Vissza