Újabb sorozatba kezdett a Spartacus. A következő napokban három mérkőzést is játszik az együttes, vasárnap a Credobus Mosonmagyaróvár volt a vendég. Utóbbinál az eltiltott szakvezető, Várhidi Péter nem ülhetett le a kispadra. 

Nyíregyháza Spartacus - Mosonmagyaróvár 0-1 (0-0)

Városi Stadion 1260 néző

Jv: Csonka Bence (Csatári, Garai)

Nyíregyháza: Jova - Hinora, Fodor, Rubus, Farkas - Kártik, Csilus Á - Szabó (Sinanovic 71.), Dragóner (Kesztyűs 60.), Pekár - Gajdos (Rezes 76.)

vezetőedző: Lucsánszky Tamás 

Mosonmagyaróvár: Heinrich - Kovács, Szépe, Szpirulisz, Katona - Bakos (Vágó 65.), Zsirai - Bartos, Kulcsár, Kapacina (Darázs 92.) - Lőrinczy (Maly 88.)

pályaedző:Samu Zoltán 

A mérkőzés előtt Kovács Richárdot, az NYVSC Big Boxing ökölvívóját köszöntötte a Nyíregyháza Spartacus. A fiatal bokszoló EB 5. helyezett, VB résztvevő, és minden esélye megvan arra, hogy ott legyen az olimpián. 

A Mosonmagyaróvár kezdte a mérkőzést. 

5. perc Kapacina lőtt a jobb oldalról, Jova magabiztosan védett. 

8. perc Egy szöglet után jobbról érkezett az előre ívelés, Rubus fejelt mellé. 

10. perc Dragóner felé egy indítás, szögletre mentettek a védők. 

16. perc Nagy vendég lehetőség, egy lövés után kiapttant a védőkről a labda, Kapacina azonnal ismételt, Jova bravúrral védett. 

20. perc Gajdos beadása után Dragóner bólintott mellé. 

30. perc Egy vendég szöglet után kontrázhatott a Szpari, de Gajdos elől mentettek a védők. 

32. perc Gajdos kapott sárgát műesés miatt. 

32. perc Lőrinczy lőtt 23 méterről mellé. 

35. perc Pekár beadása után Dragóner fejelt mellé. 

41. perc Egy formás hazai akció végén Pekárt szerelték, a szöglet után tisztáztak a vendégek. A másik oldalon Fodor mentett Lőrinczy elől. 

45. perc Kovács kapott sárgát. 

45. perc Egy kipattanó labda után Pekár lőtt, Heinrich bravúrral védett. A szöglet után Fodor készítette le lövésre a labdát, de lekéstek a társak. 

Vége az első félidőnek mely nem hozott gólt. 

53. perc Katona kapott sárgát. 

59. perc Egy jobbról érkező beadás után Lőrinczy lőhetett középen, Jova bravúrral védett, majd Hinora vágta ki a labdát. 

62. perc Egy beadás után Csilus Ádám fejelet közelről, Heinrich nagyot védett. 

67. perc Egy beívelés után kiejtette a labdát Heinrich, Szabó centikkel lőtt fölé. 

72. perc Vágó kapott sárgát. 

78. perc Rezes lőtt távolról, fogta a labdát a vendégek kapusa. 

86. perc Megszerezte a vezetést a vendég gárda. Az ápolás után a pálya széléről befutó Lőrinczy elhúzott a bal oldalon, beadása után Kulcsár átadását követően Zsirai elé került a labda, aki a kapuba lőtt, 0-1. 

90. perc Pekár beadása után Rezes kapásból alig lőtt mellé. 

92. perc Kulcsár második sárgáját is megkapta, így piros. 

Vége a mérkőzésnek, a Mosonmagyaróvár megnyerte a találkozót. 

Lucsánszky Tamás: Gratulálok a fiúknak a tíz meccses sorozathoz, sajnos ma megszakadt. Rendkívül sportszerűtlen keretek között, de a szabályok adta lehetőségen belül szerzett gólt a Mosonmagyaróvár. De csak magunkat okolhatjuk, mert nagyobb akarat és alázat kell egy ilyen csapat ellen. Nem kellő lendülettel és éllel játszott ma a csapat. 

Várhidi Péter: Gratulálok játékosaimnak a győzelemhez.  Egész tavasszal nem volt gond a játékkal, sajnos a helyzetek eddig nem jöttek össze. Ma kézben tartottuk a meccset, bár paprikás lett a vége. Nagy helyzeteink voltak, úgy érzem megérdemelten nyertünk. 

Vissza