Tavasszal izgalmas mérkőzést játszott a Budaörs ellen a Nyíregyháza Spartacus. A 95. percig vezetett Rudolf Gergely találatával a Szpari, ám ekkor jött Sajbán Miklós, és egyenlített. A budaörsiek múlt vasárnap saját bőrükön tapasztalhatták, mit éreztek akkor a nyíregyháziak. A 91. percig vezettek a Gyirmót ellen az első fordulóban, de ekkor egyenlítettek a vendégek, így 1-1 lett a végeredmény. A csapathoz több új játékos érkezett a nyári szünetben, közülük a kapus Kemenes Szabolcs és a korábbi válogatott Czvitkovics Péter a legismertebb. 

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAÖRSNÉL

Érkezők: Bakos Szabolcs (Csákvár), Czvitkovics Péter (Siófok),Fodor Dániel (Biatorbágy), Kékesi Alex (Csákvár, szabadon igazolhatóként), Kemenes Szabolcs (szabadon igazolható, legutóbb Paks), Lengyel Béla (Cegléd), Medgyes Sinan (ETO FC Győr)

Kölcsönbe érkezők: Bese Balázs (MTK) 

Kölcsönből visszatérők: Varga Bence (SZTK-Erima)

Távozók: Csillag Dárius (Soroksár), Horváth Gábor (Csákvár), Papp Máté (Nyíregyháza), Stieber András (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként)

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Bata Csongor (ETO FC Győr), Petró Balázs (Haladás), Vajda Dániel (Bp. Honvéd, onnan Dorog)

Vissza