A labdarúgó NB-III-ban a Nyírbátor a Cigándot fogadta. Bőven volt nyíregyházi vonatkozása a meccsnek, mivel a Nyíregyháza Spartacus több fiatal játékosa is kölcsönben szerepel az együttesekben ( nem beszélve a korábban a Spartacusban futballozó labdarúgókról). A hazaiaknál Csernák Martin kezdett - volt is a mérkőzés elején egy helyzete - Bíró Dominik pedig a második félidőben csereként lépett pályára, és remek teljesítményt nyújtott, nagy része volt abban, hogy az ekkor hátrányban lévő bátoriak egyenlítettek. A Cigándban Horváth Ferenc és Szegedi Bence kezdett, és végig pályán is voltak. Bár a Nyírbátor emberhátrányban játszott a hajrában, így is mindent megtett a győzelemért, de 1-1 maradt a végeredmény.

Nyírbátori FC–Cigánd SE 1–1 (0–1)

Nyírbátor: Vasas G. – Szabó R., Fekete T., Tóth M., Bagi Á., Fenyőfalvi, Mankó (Boros D., 76.), Kinczel, Csernák (Roszel, 68.), Terdik (Bíró D., 56.), Pálinkás. Edző: Ambrusz Árpád.

Cigánd: Sánta T. – Molnár L., Baksa Z., Horváth F., Balla J., Szegedi B., Kis G. (Horváth A., 70.), Oláh L., Toma, Szvedjuk, Timkó (Oravecz, 82.). Megbízott edző: Prisztács Tamás.

Gól: Fekete T. (72.), illetve Timkó (42.).

Fotó:szon.hu

 

 

Vissza