Az ETO-t fogadta a Spartacus U15-ös együttese. Az első 15 percben kiegyenlített játék folyt a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben, majd a Szparinak két lehetősége is adódott a gólszerzésre, amelyek kimaradtak. A félidő további részében két komolyabb helyzete is volt a hazaiaknak, de ezekkel sem tudtak élni. A Győr nem tudott a nyíregyházi kapu közelébe kerülni. Ez a második félidőben sem változott, két kisebb lehetőségen kívül a vendégek semmilyen veszélyt nem jelentettek a hazai kapura. A Szpari viszont a 47. percben megszerezte a vezetést egy szép góllal. Major Marcell az alapvonal és a 16-os találkozásánál sikeresen megnyert egy párharcot, majd egy pontos átadással megjátszotta Balogh Rolandot, aki 12 méterről a kapuba talált. 1-0. A továbbiakban is csak a hazaiak tudtak veszélyeztetni, akik két nagy helyzetet is elhibáztak. A Szpari sikere teljesen megérdemelt.

 

Nyíregyháza Spartacus U15 - ETO FC Győr U15 1-0 (0-0)

Nyíregyháza Spartacus: Reszler T. – Korodi K. (Kardos K.), Gincsai Z., Enyedi P., Smied B. – Szabó T., Nagy G., Major M., – Bagoly A. (Blahuth I.), Tóth Cs. (Heidrich M.), Balogh R. (Áncsán M.).

Edzők: Balogh Zoltán, Nemes Sándor

Gólszerzők: Balogh Roland.

Balogh Zoltán vezetőedző: - Nagy örömöt jelentett számomra, hogy ismét nagyon stabilan védekeztünk, az ellenfél próbálkozásait már csírájában elfojtottuk. Labdabirtoklásban türelmesek, megfontoltak voltunk, sőt kialakítottunk néhány nagy gólszerzési lehetőséget, amelyekből sajnos csak egyet sikerült gólra váltani. Nagy dicséret illeti játékosaimat, akik szerdán is játszottak egy nagy iramú bajnoki mérkőzést, nem voltak frissek, mégis helytálltak a jó erőkből álló ETO ellen.

 

Vissza