A vasárnapi Haladás elleni mérkőzés után a hétfő regenerációval telt a Nyíregyháza Spartacusnál, kedden pedig már útnak indul a csapat az ország másik végébe, mivel a Szentlőrinc lesz az ellenfél szerdán. Székesfehérváron tart majd kedden este tréninget a szakmai stáb a játékosoknak, és itt tölti az éjszakát az együttes.

A baranyai csapat részben hasonló cipőben jár mint a Szpari, a stadionjuk infrastrukturális fejlesztése miatt albérletbe kényszerülnek, így Kaposváron rendezik a Nyíregyháza elleni meccset. Hasonlóság az is, hogy még a Szentlőrinc is veretlen, igaz nekik három döntetlenjük van eddig (Mindhárom meccs 1-1 lett). De amíg a PMFC elleni megyei rangadó után volt hiányérzetük, az ETO otthonában szerzett egy ponttal maradéktalanul elégedettek lehettek. A Szentlőrinc kerete alaposan megváltozott a nyári szünetben, Hleba Tamás például épp Nyíregyházára igazolt. A középpályás vállsérülés és műtét után van, ezért nem játszhatott eddig. Sinanovic Sinan viszont épp a Spartacustól érkezett a baranyai csapathoz.  

Szentlőrinc nyári játékosmozgás: 

Érkezők: Erdélyi Botond (Bp. Honvéd-MFA), Bányai Péter (Rákosmente), Aszalós András (kölcsönből vissza, Szekszárd), Grumics Miroszláv (szerb-magyar, Szeged), Kiss-Szemán Péter (Vasas – kölcsönbe), Nagy Zsombor (Újpest), Németh Márk (PMFC), Prokop Rostislav (szlovák-magyar, Iváncsa), Tamás László (Szolnok), Török László (Újpest), Ujvárosi Ádám (Vasas – kölcsön után ismét kölcsönbe), Jancsó András (Szombathelyi Haladás), Hajnal Gergely (Siófok – kölcsön), Petró Balázs (Budaörs), Kiss-Szemán Péter (Vasas – kölcsönbe), Sinanovic Sinan(Nyíregyháza)
 

Távozók: Babinszky Bence (MTK – kölcsönből vissza), Cenaj Drilon (albán-magyar, ?), Dulló Martin (Csákvár), Forgács Dávid (Paks – kölcsönből vissza, onnan ETO FC Győr), Frőhlich Roland (BVSC), Hleba Tamás (Nyíregyháza), Kapronczai Gergő (MTK – kölcsönből vissza, onnan Budaörs, kölcsönbe), Kovács Dávid Szilveszter (Kazincbarcika), Nagy Barnabás (MTK – kölcsönből vissza), Nemanja Nikics (szerb-magyar, ?), Sili Luka (szerb-magyar, III. Kerületi TVE  – kölcsönből vissza), Srdjan Matics (szerb-magyar, ?), Mervó Bence (Budafok – kölcsönből vissza), Molnár Róbert (Szolnok), Pacéka Norbert (?), Slakta Balázs (?), Torvund Alexander (Mezőkövesd, kölcsönből vissza, onnan Csákvár kölcsönbe), Tóth Márk (?)

A Szentlőrinc - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés szerdán 17.30-kor kezdődik. 

Vissza